www.aligkarirun.gr - Αγώνες τρεξίματος

Όλα είναι έτοιμα για το 3ο Αλιγκάρι Run που θα γίνει την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στα Μεγάλα Λιβάδια στο δάσος του Πάικου.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και ήδη έχουν ξεπεράσει τις 450. Μέχρι τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου μπορείτε να γραφτείτε και να έχετε και το ονοματεπώνυμο σας στο μπιπ νάμπερ. Στο www.aligkarirun.gr θα υπάρχει και μία νοστιμιά από τοπικά προιόντα, για όσους συμμετέχουν που θα έχει τη σφραγίδα των γυναικών από το χωριό Μεγάλα Λιβάδια και το σύλλογο τις Αρμάνες και ενός διακεκριμένου σεφ.”

Ο γαστρονόμος-σεφ και επιστημονικός συνεργάτης του Τμήματος Μάρκετινγκ και Τουρισμού στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος Παλισίδης Γεώργιος, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Λιβαδίων “οι Αρμάνες” θα μαγειρέψουν και θα προσφέρουν καστανόσουπα προς όλους τους παρευρισκόμενους αθλητές και επισκέπτες”.

Η διοργάνωση επίσης έχει φροντίσει για τη δωρεάν μετακίνηση από τη Θεσσαλονίκη και το χώρο της ΔΕΘ, προς τα Μεγάλα Λιβάδια την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου το πρωί στις οκτώ και με επιστροφή από το χωριό μετά τις 5 το απόγευμα προς Θεσσαλονίκη.

Για όλους τους δρομείς θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονόμετρηση και στις τρεις διαδρομές και αναμνηστικό μετάλλιο και μπλούζα.

Απονομές μεταλλίων θα γίνουν στους τρεις πρώτους άντρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες σε κάθε διαδρομή και αν υπάρχει η συμμετοχή που χρειάζεται στα 15 χιλιόμετρα θα γίνουν απονομές και στις ηλικιακές κατηγορίες.

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα θα γίνει ομιλία από τον προπονητή και συγγραφέα Δημήτρη Τζεφαλή για το Ορεινό τρέξιμο (τεχνικές συμβουλές και οδηγίες) στο χώρο της Χρυσαλλίδας στη Γουμένισσα.

Μία διοργάνωση από το Σύλλογο Μεγαλολιβαδιωτών, με την υποστήριξη του Δήμου Παιονίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Εμπορικοεπαγγελματικού Συλλόγου Γουμένισσας, της ΔΕΘ – HELEXPO και του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.