Το πρώτο Αλιγκάρι Bike ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στα Μεγάλα Λιβάδια του Δήμου Παιονίας.

Το αθλητικό διήμερο ξεκίνησε με την Ανάβαση των Μεγάλων Λιβαδίων που ξεκίνησε από την πλατεία Γουμένισσας και συμμετείχαν υψηλού επιπέδου αθλητές οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από τη διαδρομή και το υπέροχο τοπίο. Στην εκκίνηση βρέθηκαν πολλοί φίλοι της ποδηλασίας και κάτοικοι της περιοχής που ενίσχυσαν την προσπάθεια των αθλητών. 

Στον τερματισμό στο χωριό Μεγάλα Λιβάδια τους περίμεναν τα αναμνηστικά μετάλλια για όλους τους συμμετέχοντες και έγιναν και οι απονομές στους πρώτους σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Τη δεύτερη μέρα του Αλιγκάρι Bike έγιναν οι αγώνες μάουντεν μπάικ που πήραν μέρος αθλητές από συλλόγους και υπήρχε και ανοιχτός αγώνας για όλους.

Εντυπωσιακές εικόνες από το στήσιμο που έκανε η τεχνική επιτροπή για τους παιδικούς αγώνες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους πολλούς θεατές που ανέβηκαν για να απολαύσουν ωραίες αθλητικές στιγμές.

Πάνω από 400 μικροί και μεγάλοι αθλητές ποδηλασίας συμμετείχαν στους αγώνες των δύο ημερών. Το Αλιγκάρι Bike είναι μία συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Συλλόγου Μεγαλολιβαδιωτών. Διεξήχθει με την υποστήριξη του Δήμου Παιονίας, του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γουμένισσας και της ΔΕΘ – HELEXPO. Ο αθλητικός τουρισμός στα καλύτερα του, αφού μετακινήθηκαν και πέρασαν μέρες και ώρες εκατοντάδες άνθρωποι από όλη την Περιφέρεια. 

Spread the love