Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου του 2021 θα διεξαχθεί η τρίτη διοργάνωση του Αλιγκάρι Run 2021 στα Μεγάλα Λιβάδια, στο δάσος του Πάικου. Με την αιγίδα του Δήμου Παιονίας, την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της ΔΕΘ- HELEXPO.

Η διοργάνωση είναι από το Σύλλογο Μεγαλολιβαδιωτών και τη βοήθεια από το Σύλλογο Γυναικών Οι Αρμάνες. Αρωγοί στην προσπάθεια είναι ο Εμπορικοεπαγγελματικός Σύλλογος Γουμένισσας και χορηγοί οι εταιρείες Gruppe, Nespo, Zep, τα Νερά Μακεδονίας, τα Οινοποιεία Αιδαρίνης, Βαλτάρας, Χατζηβαρίτης, οι Γουμένισσες, ο φούρνος Λαίνας και το κατάστημα Μπαχάρι είναι η ζωή μας.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Για πρώτη φορά θα υπάρχει σύνδεση με το Διεθνές Πανεπιστήμιο και το τμήμα Τουριστικού Μάρκετινγκ και θα συμμετέχουν στο πλαίσιο της εκπαίδευσης τους φοιτητές που θα βοηθήσουν εθελοντικά. Είναι έτσι κι αλλιώς το Αλιγκάρι Run ένας αγώνας αθλητικού τουρισμού.

Στη διοργάνωση θα έχει τρεις αγώνες των 3, 6 και 15 χιλιομέτρων με ξεχωριστές εκκινήσεις μέσα σε λίγα λεπτά. Η μικρή απόσταση γίνεται μέσα στο χωριό και οι άλλες δύο στο δάσος του Πάικου. Η μεγαλύτερη απόσταση είναι cross country χωρίς μεγάλη υψομετρική. Θα βρείτε περισσότερα στις Διαδρομές που έχει και τους χάρτες των αγώνων.

Στα 3 χιλιόμετρα θα μπορούν να πάρουν μέρος και παιδιά συνοδευόμενα από τους γονείς τους. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο, τη μπλούζα του αγώνα και θα έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Απονομές θα γίνουν στους τρεις πρώτους άντρες και στις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης και στους τρεις αγώνες. Αν υπάρχουν στον αγώνα των 15 χιλιομέτρων ικανός αριθμός συμμετοχών θα γίνουν απονομές και στις ηλικιακές κατηγορίες που θα διομορφωθούν ανάλογα με τους συμμετέχοντες. Θα υπάρχουν σημεία τροφοδοσίας στη διαδρομή του αγώνα των 15 χιλιομέτρων.

Ο αγώνας θα γίνει σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγιεινής που έχει θεσπίσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Ισχύουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης και τα rapid test 48 ωρών.

Οι ώρες εκκίνησης των αγώνων θα ξεκινήσουν από τις 12 το μεσημέρι και θα γίνονται ανά λίγα λεπτά.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για τη δωρεάν μετακίνηση από Θεσσαλονίκη προς τα Μεγάλα Λιβάδια θα υπάρχουν λεωφορεία της διοργάνωσης από τη ΔΕΘ στις 8 το πρωί. Η αναχώρηση από το χωριό για Θεσσαλονίκη για ξεκινήσει στις πέντε το απόγευμα.

Επιστροφή το βράδυ πάλι στους χώρους της ΔΕΘ.

Οι εγγραφές συνεχίζονται ηλεκτρονικά εδώ

Spread the love